Projecte 1

IDEAS2VALUE

La nostra missió és materialitzar les idees dels nostres clients de la indústria i la sanitat en forma de nous negocis reeixits. Per això posem al seu servei una completa xarxa d’innovació oberta que els permetrà desenvolupar el seu potencial innovador i els ajudarà a dissenyar, desenvolupar i llançar nous productes, processos, serveis o models de negoci.

Creem entorns òptims per a la innovació

Creem espais i ecosistemes innovadors oberts, en els quals es fomenta la creativitat i en els quals interaccionen de forma òptima les persones, els processos i les xarxes d’innovació.

Materialitzem la innovació

Ens impliquem activament en l’obtenció de resultats a través de la direcció, gestió i execució de projectes innovació en productes, processos, organització, serveis i models de negoci. Completem la cadena de valor de la innovació, des de les idees fins al mercat.

Millorem l’estratègia, organització i gestió de la innovació

Fem que la innovació sigui un procés estratègic de negoci, obert, eficaç, eficient i orientat a resultats, capaç de generar nou valor, avantatges competitius i un creixement empresarial sostingut.

Transformem el coneixement en innovació

Estem convençuts que la millor forma de col·laborar és compartir les nostres experiències. Creem sistemes de gestió del coneixement i la tecnologia orientats a un creixement intel·ligent.

VISITAR LA WEB