Projecte 1

Oportunitats de negoci a Mèxic per empreses de tecnologia mèdica

Publicat el 17 de February del 2016

ACCIÓ ha organitzat una sessió dirigida a les empreses del sector de les tecnologies mèdiques que estiguin interessades en el mercat mexicà amb l’objectiu que formin part d’una expedició que es durà a terme al mes de juny al país asteca.

Mèxic va tancar el 2015 amb un creixement econòmic del 2,5% del PIB i es preveu que aquest ritme continuï el 2016. Aquestes dades  han estat el punt de partida d’una jornada per presentar les oportunitats de negoci a Mèxic i donar informació sobre el sector de les tecnologies mèdiques i el seu funcionament. Mèxic ja té una indústria que fabrica productes com catèters, pipetes, vàlvules o respiradors artificials, però té la necessitat d’importar productes més tecnològics com aparells de diagnòstic de raigs X, aparells electrònics o productes de nanotecnologia. La sessió s’ha dirigit a debatre com els productes catalans poden aportar valor afegit i a veure les oportunitats disponibles per a les empreses catalanes.

Cristina Serradell, gerent de l’àrea d’Estratègia Internacional Sectorial d’ACCIÓ ha donat el tret de sortida a aquest acte, que ha comptat amb la presència de Gabriela Gandara, directora de l’Oficina Exterior de Catalunya a Mèxic, i amb Leyre Alfonso, consultora d’Estratègia Internacional – Salut i Ciència de la vida a ACCIÓ.

Per a les empreses interessades en el sector de les tecnologies mèdiques a Mèxic, s’ha obert el termini d’inscripció per a la Missió a Mèxic.

Més informació aquí (http://accio.gencat.cat/cat/agenda-activitats/actes/2016/06/missio-mexic-empreses-tecnologies-mediques.jsp)